Urządzenia i Akcesoria
Pork Belly In Shrimp Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
3 portions
Składniki
-
cooking oil30 g
-
pork belly, with skin patted dry with kitchen towels, cut in pieces (2 cm x 1 cm)300 g
-
garlic cloves5
-
fresh ginger julienned40 g
-
shredded dried cuttlefish approx. 5 cm long20 g
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcjonalnie) sliced1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
shrimp paste (har cheong)30 g
-
water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
107 mg
Białko
15 g
Kalorie
2835 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min