Urządzenia i Akcesoria
Caviar d'aubergines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
3 aubergines bio (650 g), coupées en deux dans la longueur
-
5 - 6 gousses d'ail en 5-6 lamelles
-
600 g d'eau
-
3 c. à soupe d'huile d'olive
-
du sel
-
du poivre moulu
-
4 chapatis maison ou du commerce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1197 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Houmous
10 min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 min
Houmous au citron
5 min
Houmous
13 godz. 10 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Houmous
10 godz. 40 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min
Houmous
3 godz. 30 min