Pâte à crêpes sans gluten

Pâte à crêpes sans gluten

4.5 70 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 parts

Składniki

  • 150 g de farine de riz complet
  • 100 g de farine de manioc
  • 500 g de lait de soja
    500 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de sucre de canne blond
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
  • 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
    1 c. à café d'extrait de vanille

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 99 kcal / 419 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...