Pâte à crêpes sans gluten
TM5 TM6

Pâte à crêpes sans gluten

4.5 (64 oceny)

Składniki

  • 150 g de farine de riz complet
  • 100 g de farine de manioc
  • 500 g de lait de soja
    lub 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de sucre de canne blond
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la cuisson
  • 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
    lub 1 c. à café d'extrait de vanille (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
419 kJ / 99 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy