
Urządzenia i Akcesoria
Pâte à crêpes sans gluten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 parts
Składniki
-
150 g de farine de riz complet
-
100 g de farine de manioc
-
500 g de lait de soja
-
3 œufs
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de sucre de canne blond
-
2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
-
1 c. à café d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
99 kcal /
419 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sans gluten
11 Przepisów
Francja
Francja