Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, coupé en dés
- 35 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais
- 100 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 241 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Risotto aux asperges
45 min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Tzatziki
3 Std. 5 Min
Gaspacho
12h
Caviar d'aubergines
1h 5 min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Pesto
5min
Pesto au basilic
10min
Pesto au basilic XXL
15min