Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, coupé en dés
- 35 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais
- 100 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 241 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Pesto au basilic
10 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Gaspacho
12 Std.
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Tzatziki
15 Min
Pesto au basilic XXL
15 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min
Caviar d'aubergines
1h 5min