
Urządzenia i Akcesoria
Vollkorn-Reissalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollkornreis300 g
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen700 g
-
frische Pilze in dünnen Scheiben350 g
-
Pecannüsse geröstet40 g
-
Walnusshälften geröstet40 g
-
Koriander abgezupft10 g
-
Sojasauce50 g
-
Sesamöl, geröstet10 g
-
Essig30 g
-
Olivenöl40 g
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Sonnenblumenkerne geröstet1 - 2 EL
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen2 - 3
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
579 kcal /
2424 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
1022 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2020
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy