
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen und etwas mehr zum Garnieren60 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Erbsen, TK aufgetaut, und etwas mehr zum Garnieren150 g
-
Wasser zum Einweichen200 g
-
Babyspinat150 g
-
Zitronensaft2 TL
-
Zucker1 gestr. TL
-
Muskat3 Prisen
-
Pfeffer½ TL
-
Chilipulver¼ TL
-
Sojadrink (siehe Tipp)500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
406 kcal /
1697 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
2032 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy