Foie gras aux figues et à l'armagnac

Foie gras aux figues et à l'armagnac

4.7 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La veille
  • 1 foie gras de canard cru dénervé (500 g env.)
  • ½ c. à café de quatre-épices moulu
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 10 g d'armagnac
  • 6 figues sèches coupées en petits dés
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 2782 kJ / 665 kcal
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...