Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour la poêle
- 600 g de lait
- 250 g de farine de blé complet
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel, et 1 pincée
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 300 g de fromage à tartiner
- 20 g de miel (opcjonalnie)
-
2
c. à café de sauce raifort
lub 2 c. à café de moutarde à l'ancienne - 200 g de saumon fumé, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1788.9 kJ / 427.6 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 908.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger au porc, sauce barbecue
4 godz. 50 min
Pizza au saumon fumé
1 godz. 35 min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Quiche aux crevettes et tomates
1 godz. 10 min
Pâtes aux crevettes et à la feta
55 min
Avocat créole
25min
Tartelette aux coques
1 godz. 30 min
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3h 35min
Crêpe à la compote d'ananas au rhum
45min
Crêpes fourrées choco-noisette
1h 55 min
Crêpe Belle-Hélène
40min