
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour la poêle
- 600 g de lait
- 250 g de farine de blé complet
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel et 1 pincée
- ½ bouquet d'aneth frais équeuté
- 300 g de fromage à tartiner
- 20 g de miel (opcjonalnie)
-
2
c. à café de sauce raifort
lub 2 c. à café de moutarde à l'ancienne - 200 g de saumon fumé en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 427.6 kcal / 1788.9 kJ
- Białko
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Sód
- 908.5 mg