Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1sa 10 dk
Hamburger de veau au guacamole
3 Std. 20 Min
Bagel au bleu des Causses
1 Std. 20 Min
Burger de thon
3 Std. 50 Min
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3 Std. 20 Min
Bagel
1sa 10 dk
Bagel au saumon fumé et roquette
2h 5min
Bun à burger
4h 10min