Paccheri farcis ricotta-épinards

Paccheri farcis ricotta-épinards

2.7 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan en morceaux
  • 200 g d'épinards frais hachés grossièrement
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • quelques pignons de pin
  • 180 g de pâtes sèches type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 250 g de ricotta
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1485 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...