Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de beurre congelé en dés de 2 cm de côté
- 250 g de farine de blé
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 1 poire bien mûre, coupée en dés
- 150 g de gorgonzola, coupé en dés
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 dk
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 dk
Boulettes de chèvre aux dattes et sésame
15 Min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 Min
Boule de fromage frais aux graines et noix
1sa 20 dk
Muffins pomme-camembert
55 dk
Muffins au crottin de Chavignol
1sa
Cheesecake au saumon
4 Std.
Cannelés au jambon
13h