Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de beurre, coupé en dés
- 150 g de biscuits apéritifs salés, type crackers, en morceaux
- 50 g de parmesan râpé
- 500 g d'eau
- 280 g de carottes, pelées et coupées en rondelles d'1 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 2 gros œufs
- 220 g de fromage de brousse
- 5 tranches fines de jambon cru, coupées en lanières
- du poivre moulu
-
1
c. à café d'huile de colza
lub 1 c. à café d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1597 kJ / 383 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1hod. 5min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1hod. 30min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1 Std.
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 godz. 30 min
Tarte fine façon cheesecake
4 Std.
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Cake épinard-ricotta
55 Min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1hod. 25min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h