Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2522 kJ / 604 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Travers de porc à la bière
1h 55min
Soupe d'alpage
40min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Scotch eggs
1h 25min
Tourte du lundi
1h 5min
Garbure du Béarn
1h 10min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30min
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Gratin au lard
2h 25min