Filetti di cernia con salsa al pomodoro
TM5 TM31 TM6

Filetti di cernia con salsa al pomodoro

4.7 (23 oceny)

Składniki

  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
  • 4 pizzichi di sale
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di acqua
  • 5 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1108.8 kJ / 265 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
2.4 g
Sód
495.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy