
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 140 g de beurre demi-sel froid, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La décoration
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de jus de citron
- colorants alimentaires
- vermicelles au chocolat (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 318.9 kcal / 1336.6 kJ
- Białko
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Sód
- 116.1 mg