Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tintenfischringe aglio e olio
TM6 TM5

Tintenfischringe aglio e olio

4.4 ( 42 oceny )

Składniki

  • 400 g Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
  • 4 Knoblauchzehen
  • 1 rote Chilischote, frisch entkernt
  • 5 Zweige Zitronenthymian abgezupft
  • 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
  • 10 g Zitronensaft
  • 50 g Kräuterbutter kalt, in Stücken
  • 500 g Spaghetti
  • ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
  • 30 g Öl
  • 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
686 kcal / 2871 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
89 g
Błonnik
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy