Urządzenia i Akcesoria
Tintenfischringe aglio e olio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)400 g
-
Knoblauchzehen4
-
rote Chilischote, frisch entkernt1
-
Zitronenthymian abgezupft5 Zweige
-
Wasser und mehr zum Kochen1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Kräuterbutter kalt, in Stücken50 g
-
Spaghetti500 g
-
Salz und mehr zum Kochen¾ TL
-
Öl30 g
-
Pfeffer aus der Mühle4 - 5 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
2871 kJ /
686 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Tintenfischsauce
40 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min