Urządzenia i Akcesoria
Tintenfischringe aglio e olio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)400 g
-
Knoblauchzehen4
-
rote Chilischote, frisch entkernt1
-
Zitronenthymian abgezupft5 Zweige
-
Wasser und mehr zum Kochen1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Kräuterbutter kalt, in Stücken50 g
-
Spaghetti500 g
-
Salz und mehr zum Kochen¾ TL
-
Öl30 g
-
Pfeffer aus der Mühle4 - 5 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
32 g
Kalorie
2871 kJ /
686 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pulpo
2 godz.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1 godz.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min