Urządzenia i Akcesoria
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en morceaux
La côte de bœuf
-
1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1168.7 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°24
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce madère
35 min
Sauce gribiche
15 min
Truite farcie au maroilles
1 godz.
Sauce au poivre
25 min
Sauce au vin doux
55 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 godz.
Sauce périgourdine
35 min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce bordelaise
45 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.