Côte de bœuf et sauce marchand de vin
TM6 TM5 TM31

Côte de bœuf et sauce marchand de vin

3.0 (27 ocen)

Składniki

La sauce marchand de vin

  • 100 g d'échalotes, coupées en deux
  • 400 g de vin rouge, type bordeaux
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 150 g de beurre, coupé en morceaux

La côte de bœuf

  • 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1168.7 kJ / 282.5 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
21.2 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Błonnik
0.5 g
Sód
63.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy