Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile de tournesol
- 20 g de vinaigre de cidre
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1598.7 kJ / 388.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette au gingembre
10min
Vinaigrette à l'orange
5min
Salade de chou blanc et chou rouge
15 Min
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Sauce barbecue
20min
Vinaigrette au miel et au sésame
20min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Salade de betterave
15 Min
Salade de fruits
15 Min