Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1315 kJ / 320 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
20min
Mayonnaise
5min
Mousse au chocolat
3h 20min
Beurre blanc
25 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Rillettes de maquereau
5min
Beurre blanc
20min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Sauce beurre blanc
20min
Crème anglaise
10 Min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min