Urządzenia i Akcesoria
Cannelés
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 45 min
15 pièces
Składniki
La veille
-
500 g de lait entier
-
1 gousse de vanille fendue dans la longueur
-
220 g de sucre en poudre
-
120 g de farine de blé
-
10 g d'huile végétale
-
2 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
30 g de rhum
Le jour même
-
10 g de beurre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
3 g
Kalorie
564 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 ans de Thermomix®
50 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
L'art d'offrir - cuisiner, créer, partager !
77 Przepisów
Francja
Francja
Les cannelés
8 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crème anglaise
10 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Clafoutis aux cerises
50 min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Gougères
40 min
Tuiles aux amandes
25 min
Tarte au citron meringuée
1 godz. 10 min
Soufflé au fromage express
50 min
Iles flottantes
1 godz.
Financiers
30 min
Pain d'épices
3 godz.
Foie gras de canard
72 godz.