Urządzenia i Akcesoria
Foie gras de canard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
500 - 600 g de foie gras de canard cru
-
4 c. à soupe de cognac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincée de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.1 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
612.3 kJ /
146.4 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
J'ai toujours une place à table pour mes proches
36 Przepisów
Francja
Francja
Les promesses du Thermomix®
207 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Foie gras sous-vide
72 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Sauce gribiche
15 min
Iles flottantes
1 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Gougères
40 min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Cannelés
13 godz. 45 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 godz. 20 min