
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
120 g de lait entier
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
5 jaunes d'œufs
-
60 g de sucre en poudre
-
350 g de crème liquide entière très froide
-
100 g de cassonade
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2229.4 kJ /
532.8 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Yaourts et crèmes dessert
10 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Petits plaisirs coupables
10 Przepisów
Francja
Francja