Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
1000 g de lait demi-écrémé
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
6 œufs
-
120 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
738 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Œufs au lait et à la vanille
5 godz.
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème caramel
3 godz.
Crème anglaise
10 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min
Quiche sans pâte
45 min
Œufs au lait au caramel
55 min
Crème dessert aux deux saveurs
1 godz. 15 min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Riz au lait
1 godz.
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min