Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 6 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 738 kJ / 175 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Riz au lait
1sa
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 Min
Gâteau de semoule
2sa 45 dk
Far breton aux pruneaux
2h
Iles flottantes
1sa
Crème caramel
3 Std.
Caillebottes vendéennes
12h 45min
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Crème anglaise
10min
Œufs au lait au caramel
55 Min