Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
1000 g de lait demi-écrémé
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
6 œufs
-
120 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
738 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Far breton aux pruneaux
2u.
Œufs au lait aux Carambar
1u. 30min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Broyé du Poitou
1u. 15min
Crème anglaise
10min
Quiche sans pâte
45min
Œufs au lait au caramel
55min
Crème dessert aux deux saveurs
1u. 15min
Gâteau de semoule
2u. 45min
Riz au lait
1u.
Gâteau de riz au caramel
1u. 40min
Crème au chocolat
3u. 25min