Rillettes de sardine à la marocaine

Rillettes de sardine à la marocaine

4.8 184 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 bocal

Składniki

  • 1 échalote de petite taille, coupée en morceaux
  • ½ citron confit au sel
  • 10 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 2 boîtes de sardines à l'huile au citron, sans arêtes, égouttées
  • 1 c. à soupe de ras el-hanout
  • 150 g de fromage frais à tartiner
  • du sel
  • du poivre moulu
  • piment séché en flocons à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 13 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...