Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

4.4 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 10 abricots frais coupés en deux
  • 100 g de pignons de pin
  • 150 g de sucre roux
  • 150 g de farine de blé
  • 100 g de beurre mou, coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 501.7 kcal / 2097.7 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 18 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 10.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...