Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
TM6 TM5 TM31

Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

4.5 (17 ocen)

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 10 abricots frais, coupés en deux
  • 100 g de pignons de pin
  • 150 g de sucre roux
  • 150 g de farine de blé
  • 100 g de beurre mou, coupé en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
2097.7 kJ / 501.7 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
59.2 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
18 g
Sód
10.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy