
Urządzenia i Akcesoria
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts
Składniki
-
200 g d'eau
-
50 g de sucre en poudre
-
1 c. à café de miel
-
10 abricots frais coupés en deux
-
100 g de pignons de pin
-
150 g de sucre roux
-
150 g de farine de blé
-
100 g de beurre mou, coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
501.7 kcal /
2097.7 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
10.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja