Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat

Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat

4.1 139 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions

Składniki

  • 4 tranches de saumon fumé en morceaux
  • 300 g de crème liquide entière très froide, et 3 c. à soupe
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 avocats mûrs à point
  • 3 c. à soupe de jus de citron vert
  • 1 boîte d'œufs de saumon
  • quelques pluches d'aneth frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152 kcal / 629 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...