Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de sucre en poudre
- 415 g de moutarde de Dijon
- aneth frais, 1 botte effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 57 g
Alternatywne przepisy
Sauce bordelaise
45 min
Sauce béarnaise
20min
Tarte Tatin pomme-fenouil
1h 35min
Sauce cocktail
10min
Poêlée d'anguilles et rougail
Brak ocen
Sauce au poivre
25min
Sauce chasseur
35min
Sauce barbecue
20min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Sauce au roquefort
20min
Crêpes épaisses à la bière
55min