Palometa con salsa de tomate y pimientos

Palometa con salsa de tomate y pimientos

4.1 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 1 - 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 100 g de pimiento verde en trozos
  • 1 palometa en filetes, sin piel ni espinas (aprox. 800 g)
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 4 pellizcos de sal
  • 400 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharadita de azúcar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 356 kcal / 1489 kJ
Białko 42.6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...