Presa ibérica con torta del Casar

Presa ibérica con torta del Casar

2.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de presa de cerdo ibérica
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 1 ramita de romero fresco
  • 250 g de agua
  • 100 g de queso torta del Casar
  • 200 g de nata líquida
  • 200 g de uvas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 476 kcal / 1992 kJ
Białko 35.14 g
Tłuszcz 32.72 g
Węglowodany 10.36 g
Błonnik 0.31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...