Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mermelada de cebolla y vinagre balsamico
- 400 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 50 g de vinagre balsámico
- 50 g de mantequilla con sal
- 80 g de miel de agave
- 250 g de azúcar refinada
Jus de res
- 2 echalots, sin cáscara
- 20 g de aceite de oliva
- 90 g de vino tinto
- 600 g de caldo de res
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 hoja hoja de laurel seca
Sándwich
- 400 g de filete de res
- 1 cda de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan rústico de centeno
- 6 rebanadas de queso monterrey
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 5863 kJ / 1396 kcal
- Białko
- 108 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 130 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 3159 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Brochetas de pollo con aderezo de yogur de kiwi
1 Std. 10 Min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 Min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Sal roja
5 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 godz.
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Costalito de brie
30 Min
Hamburguesa trufada
40 Min