Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de nueces
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 260 g de apio, en trozos medianos
- 1100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
- 1 cda de cebolla en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 15 g de aceite de oliva
- 300 g de mezcla de arroz salvaje
- 120 g de arándanos deshidratados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la talla
40min
Pescado a la diabla
30min
Ejotes almendrados
30min
Carnitas de atún
40min
Pollo con mole verde
1h
Pescado a la veracruzana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 phút
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min
Pollo encacahuatado
45 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min