Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de nuez pecana
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 15 g de mantequilla
- 1000 g de agua
- 1 pizca de curry en polvo
- 2 cdas de concentrado de caldo de pollo
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de arroz
- 6 rebanadas de tocino frío, en trozos
-
1
cda de salsa Inglesa
lub 1 cda de salsa de soya - 100 g de bistec de res, en trozos (2 cm)
- 75 g de almendras fileteadas
- 50 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2348.5 kJ / 561.3 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 44.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 81.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Caldo de queso
40min
Entomatadas de pollo
40min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Adobo con carne
50min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Pierna de cerdo colorada
1小时
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min