Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano
- 80 g de nuez de la india, tostada y sin sal
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 50 g de jitomate, deshidratado
- 100 g de aceite de oliva
- 45 g arúgula
- 2 cdita de sal
- 1500 g de agua
- 500 g pasta corta, seca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3502 kJ / 835 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Risotto con poro y limón
25 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Quinoa con ejotes
30 min
Noodles con ejotes
40 min
Risotto de granada, queso azul y brandy
45 min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Ensalada de quinoa
35 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Hongos con epazote
20min