Urządzenia i Akcesoria
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves20 g
-
cooking oil15 g
-
roasted pork (siew yoke), cut in cubes (3 cm)300 g
-
dried chillies (opcjonalnie) deseeded, soaked to soften5
-
sea cucumber presoaked, cut in pieces (2-3 cm)350 g
-
light soy sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
water400 g
-
sugar20 g
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
322 mg
Białko
18 g
Kalorie
704 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.