Urządzenia i Akcesoria
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves20 g
-
cooking oil15 g
-
roasted pork (siew yoke), cut in cubes (3 cm)300 g
-
dried chillies (opcjonalnie) deseeded, soaked to soften5
-
sea cucumber presoaked, cut in pieces (2-3 cm)350 g
-
light soy sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
water400 g
-
sugar20 g
-
white pepper powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
322 mg
Białko
18 g
Kalorie
704 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min