Urządzenia i Akcesoria
Sliced Fish Tofu Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fish bones cut in pieces (4 cm)100 - 200 g
-
cooking oil to grease2 tbsp
-
old ginger sliced15 g
-
spring onion tied in a knot6 stalks
-
dried scallops20 g
-
dried sole fish powder1 tbsp
-
water1600 g
-
fish fillet sliced400 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste1 tsp
-
cornflour (starch)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)1 tsp
-
silken tofu cut in cubes300 g
-
tomatoes cut in wedges2
-
salt adjust to taste1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
fried garlic to garnish
-
parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1287.5 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1428.8 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Chicken adobo
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Cereal Prawns
30 min
Curry Fish Head
Brak ocen
Hand Ripped Cabbage
20 min
Curry Mee
30 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min