Urządzenia i Akcesoria
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
pork trotter with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)1000 g
-
garlic cloves140 g
-
shallots140 g
-
white rice vinegar160 g
-
sugar adjust to taste120 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
bird's eye chillies (chilli padi)6
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce3 tbsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1995.8 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Spring onion pork ribs
1h
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Salted Chicken
5h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chai Buey
1h 45min