Urządzenia i Akcesoria
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
pork trotter with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)1000 g
-
garlic cloves140 g
-
shallots140 g
-
white rice vinegar160 g
-
sugar adjust to taste120 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
bird's eye chillies (chilli padi)6
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce3 tbsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1995.8 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Taiwanese three cup chicken
20min
Yam Rice
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Chicken
5h 10min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min