Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto

Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

Risotto
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    120 g
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    320 g
  • Weisswein
    100 g
  • Wasser
    800 g
  • Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
Cicorino rosso und Fleisch
  • Olivenöl
    2 EL
  • Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
    1
  • Zucker
    2 Prisen
  • Salz
    2 Prisen
  • Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
    3
Fertigstellung
  • Butter
    30 g
  • Trüffel (opcjonalnie) nach Belieben, gehobelt

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 523.5 kcal / 2191.5 kJ
Białko 35.9 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...