
Urządzenia i Akcesoria
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
Risotto
-
Parmesan in Stücken (2 cm)120 g
-
Schalotten halbiert50 g
-
Olivenöl30 g
-
Risottoreis320 g
-
Weisswein100 g
-
Wasser800 g
-
Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)1
Cicorino rosso und Fleisch
-
Olivenöl2 EL
-
Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)1
-
Zucker2 Prisen
-
Salz2 Prisen
-
Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)3
Fertigstellung
-
Butter30 g
-
Trüffel (opcjonalnie) nach Belieben, gehobelt
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
523.5 kcal /
2191.5 kJ
Białko
35.9 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Der schlechteste Koch
4 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria