
Urządzenia i Akcesoria
Peking Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Frühlingszwiebeln mit ca. 3 cm vom Grünen40 g
-
Sesamöl, virgin20 g
-
Karotten in Stücken450 g
-
Wasser130 g
-
japanische Sojasauce (oder Shoyu), z. B. Tamari10 g
-
Pouletbrustfilets in Stücken (ca. 3 cm)600 g
-
Shiitake-Pilze, frisch in Vierteln200 g
-
Sojabohnensprossen, frisch100 g
-
Ingwer geschält und fein geschnitten10 g
-
rote Currypaste1 TL
-
Reisnudeln dünn150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
434 kcal /
1824 kJ
Białko
42.3 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
42.3 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Reisen nach Asien
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria