Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1750 g Wasser
- 360 g Pflaumentomaten
- 500 g Aubergine (1-2 Stücke)
- 250 g Mozzarella, frisch (2 Kugeln)
- 6 Scheiben geräucherter Lachs (120-130 g)
- 1 Naturjogurt
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl, nativ
- 6 Basilikumblätter, zum Garnieren
- 30 g Mandelstifte, getoastet, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Białko
- 17.09 g
- Węglowodany
- 6.36 g
- Tłuszcz
- 18.14 g
- Błonnik
- 2.52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Artischocken alla Romana
50min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Risotto milanese
30 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40 min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Langusten auf Glasnudeln
30 Min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1 Std.
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min