Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce

Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce

4.4 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1750 g
  • Pflaumentomaten
    360 g
  • Aubergine (1-2 Stücke)
    500 g
  • Mozzarella, frisch (2 Kugeln)
    250 g
  • geräucherter Lachs (120-130 g)
    6 Scheiben
  • Naturjoghurt
    1
  • Senf
    1 TL
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Basilikumblätter zum Garnieren
    6
  • Mandelstifte getoastet, zum Garnieren
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 17.09 g
Kalorie 1074 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 18.14 g
Błonnik 2.52 g
Węglowodany 6.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...