Urządzenia i Akcesoria
Rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
195 g
Składniki
-
40 g d'huile d'olive
-
70 g de mie de pain
-
50 g de fumet de poisson
-
2 gousses d'ail
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
2 pincées de paprika
-
2 pincées de safran
-
1 jaune d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
291.3 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1615.9 kJ /
388.2 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Tapenade de Marseille
15 min
Anchoïade
15 min
Soupe au pistou
40 min
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Sauce rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Aïoli
10 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.