Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson
- 2 gousses d'ail
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de paprika
- 2 pincées de safran
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1615.9 kJ / 388.2 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 291.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au pistou
40 Min
Tapenade
10 min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Tellines en persillade
1h 30 min
Tempura de calamars
40 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soupe de poisson
20 min
Sauce rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Aïoli
10 min
Anchoïade
15min
Tapenade de Marseille
15min