Urządzenia i Akcesoria
Rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
195 g
Składniki
-
40 g d'huile d'olive
-
70 g de mie de pain
-
50 g de fumet de poisson
-
2 gousses d'ail
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
2 pincées de paprika
-
2 pincées de safran
-
1 jaune d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
291.3 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1615.9 kJ /
388.2 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce armoricaine
1 godz.
Soupe au pistou
40 min
Tapenade
10 min
Sauce rouille
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Aïoli
10 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Anchoïade
15 min
Tapenade de Marseille
15 min