Torta salata patate dolci e peperoni

Torta salata patate dolci e peperoni

3.5 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 320 g di farina integrale
  • 240 g di acqua
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio
  • 20 g di aceto di mele
  • 2 pizzichi di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (3 cm)
  • 300 g di patate americane dolci pelate e a pezzi ( 2 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di mozzarella a dadini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 275 kcal / 1150.6 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...