Tomato Tonnato

Tomato Tonnato

4.7 140 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Sonnenblumenöl
    100 g
  • Olivenöl
    100 g
  • Ei sehr frisch
    1
  • Senf
    2 TL
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 Prise
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
    1 Dose
  • Kapern abgetropft, Sud aufgefangen
    1 EL
  • Sardellenfilets, in Öl (opcjonalnie)
    2
  • Ochsenherz-Tomaten groß, in dünnen Scheiben
    6
  • Pfeffer zum Würzen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 384 kcal / 1606 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...