Tomaten-Cocktail

Tomaten-Cocktail

4.4 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    250 g
  • weiße Gelatine
    3 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Geflügelfond
    200 g
  • Erbsen, TK
    300 g
  • Basilikum abgezupft
    2 Stängel
  • Zitronenschale, gerieben Bio
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Flaschentomaten entkernt, in Stücken
    350 g
  • Olivenöl
    4 EL
  • Rucola in Stücken (2 cm)
    30 g
  • Balsamico, hell
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 257 kcal / 1078 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...