![Parker rolls (Brioche allo yogurt) Parker rolls (Brioche allo yogurt)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40A02228-D073-4946-9EC8-DD04B25219B3/Derivates/f64941f0-5fb8-475f-9460-a42049d16f12.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di yogurt bianco intero
- 60 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di latte
- 40 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1219.2 kJ / 2914 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 58.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corona di brioche alla crema di whisky
5 godz.
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35 phút
Stella al gianduia
7h 30min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Pane alla ricotta
3h
Treccine al kefir
7h 30min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Focaccia allo yogurt
3h
Cornetti brioche
6h 30min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Burger buns
4h 40min