Treccia alle mandorle e cioccolato

Treccia alle mandorle e cioccolato

3.3 19 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 fette

Składniki

  • 150 g di latte intero
  • 160 g di burro morbido, a pezzi
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 350 g di farina tipo 0
  • 1 uovo
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di mandorle tostate non salate
  • 100 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 80 g di miele
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • zucchero a velo a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 383.4 kcal / 1604.3 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 33.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 30.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...