Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de beurre
- 600 g de chou vert, coupé en chiffonnade
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 4 saucisses de Morteau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2638.3 kJ / 634 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 44.3 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Endives au jambon
1h 15min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1hod. 10min
Paupiette de chou farci
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Pintade au chou
1hod. 10min
Choucroute
1h 25min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min