Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de beurre
- 600 g de chou vert, coupé en chiffonnade
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 400 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 300 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 4 saucisses de Morteau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2638.3 kJ / 634 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 44.3 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Petit salé aux lentilles
45min
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Sauté de porc au curry
1h
Palette à la diable
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Joues de porc à la bière
1h 10min