Urządzenia i Akcesoria
Chlebek kukurydziany (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 porcji
Składniki
-
170 g cebuli przekrojonej na pół
-
4 jajka
-
250 g mleka
-
230 g twarogu pokrojonego na kawałki
-
320 g kaszki kukurydzianej
-
1 - 2 łyżeczki soli
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
AMERYKA POŁUDNIOWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chlebek buraczany z za'atarem
1 godz. 55 min
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Ciasto serowe (Tiropita)
1 godz. 10 min
Chleb gryczany z czosnkiem i chrzanem
2 godz. 10 min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1 godz. 30 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Chleb pełnoziarnisty na parze
2 godz.
Chleb orkiszowo-gryczany
1 godz. 30 min
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min
Bułeczki jogurtowe
1 godz.
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bułeczki orkiszowe
2 godz. 30 min