Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache à la mangue
- 250 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
Les macarons
- 100 g d'amandes en poudre
- 20 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de xylitol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 7.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Le macaron caramel
1 Std. 50 Min
Gâteau licorne
3 Std.
Macarons glacés mangue-orange
6 Std. 5 Min
Macarons gingembre-litchi
24h
Macarons aux fruits de la Passion
25 Std. 45 Min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons à la pomme verte
5 Std. 10 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Macarons au citron
12h
Macarons au café
24h
Miniburgers aux steaks épicés
3h 45min
Macarons au chocolat
24h