Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache à la mangue
- 250 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
Les macarons
- 100 g d'amandes en poudre
- 20 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de xylitol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 7.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Macarons à la pomme verte
5h 10 min
Macarons saveur mojito
26h 30 min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 Std. 30 Min
Macarons gingembre-litchi
24h
Le village du Père Noël
3小时 20 分钟
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3小时 20 分钟
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min
Glace vanille aux myrtilles
12小时 30 分钟
Choux à la crème et aux fraises
1 godz. 15 min
Macarons au chocolat
24h