Focaccia al pesto
TM6

Focaccia al pesto

4.7 (29 ocen)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 580 g di acqua
  • 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 10 g di sale grosso

Wartości odżywcze
na 8 porzioni
Kalorie
12585.5 kJ / 3006 kcal
Białko
103.1 g
Węglowodany
389.9 g
Tłuszcz
115.3 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Błonnik
18.9 g
Sód
8720 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy