![Sgabei Sgabei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0EA8515-5282-45B0-8206-7946CAB130B7/Derivates/6e009fa0-1f71-4a0e-9ea2-48e9a66d6a74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 648.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Latte fritto genovese
5 Std. 40 Min
Tordelli lucchesi
2h 30 min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Focaccia al formaggio
55 min
Polka (pane francese)
5 Std.
Grissini di pane
4 Std.
Grissini torinesi
1h 35min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min