Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 648.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Polka (pane francese)
5h
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 godz. 30 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Tigelle
3 godz. 50 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min