Pane alla ricotta

Pane alla ricotta

4.2 98 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pezzi

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 8 g di lievito di birra fresco
  • 180 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di semola di grano duro
  • 200 g di ricotta fresca, scolata
  • 8 g di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 219 kcal / 916 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...